Gör Villa Marieberg mer tillgänglig för alla! Så löd önskemålet från uppdragsgivaren som vill att webbsidan ska ge en försmak av upplevelsen som väntar inom alla områden: lunch, middag, julbord, aktiv matlagning, konferens, fest, bröllop och minnesstunder.

Med nya bilder som ger en känsla av värme och fångar en bred målgrupp talar sidan nu direkt till besökaren. Strukturen gör det lätt för blivande gäster att hitta rätt och boka. Det är också enkelt för Villa Marieberg att uppdatera med ny information utan att tumma på kvaliteten.

För Villa Marieberg är webbplatsen en viktig kanal för att kommunicera med gästerna, som nu möts av uppdaterade menyer och event, möjlighet att boka exempelvis lunch och att skicka in förfrågningar.

Den slutliga lösningen bygger på trådskisser och konceptuell design följt av webbdesign. Med webbutveckling i WordPress skapade vi alla menyer, integrerad bordsbokning och kalender. Textarbetet där befintliga texter och kompletterande intervju gav ett bra underlag för att skapa ett nytt och samstämmigt innehåll band ihop Villa Mariebergs olika inriktningar och erbjudanden. När den nya webben var klar, utbildade vi personalen så att de kan uppdatera innehållet själva.

Nya typsnitt och färgval bidrar till en modern känsla och bearbetade texter ger webbplatsen en sammanhängande ton, väcker inspiration och förmedlar aktuell information.

”Vi är otroligt nöjda och glada över vår nya fina webbsida som ger en inbjudande och välkomnande känsla! Nu har den bilder och texter som avspeglar restaurangen, maten och miljön. Det är viktigt att den känns aktuell, uppdaterad och modern och det underlättar otroligt för restaurangen att bokningarna kommer in via webben”.

Länk till kundens webbplats – villamarieberg.se

Arbetsgrupp: projektledare Elin Hallstensson, art director Anders Björk, webbutvecklare Markus Hasselryd och skribent Jennie Zetterqvist.

Föregående
Permascand
Nästa
Villa Marieberg