NORD Bolagstjänst erbjuder tjänster inom ändringar, start och avslut av aktiebolag. Ägarna lägger stor vikt vid att vara tillgängliga digitalt och när de tagit steget att starta bolaget, önskade de en ny webbplats som underlättade administrationen och kundservicen. De ville också ha ett visuellt uttryck med naturfärger i en kombination som var stark, men samtidigt lätt och inbjudande fräsch.

Lösningen blev en ny grafisk profil som uppfyller bolagets vision och omfattar logotyp, typsnitt och färgval. Frosting skapade även en ny webbplats som består av en one page-lösning där kunderna i dag enkelt kan beställa tjänster och ta kontakt för rådgivning.

”Medarbetarna hos Frosting har varit tillgängliga och pålitliga i arbetet med att ta fram en helt ny profil och webb. Deras breda kunskap och kreativitet har hjälpt oss att landa i en profil som vi är stolta över och som symboliserar vad NORD står för. De har försäkrat oss när vi varit tveksamma, hållit oss i handen när vi ska utanför boxen och resultatet är något vi är mycket nöjda över. Verkligen ett fint samarbete”.

– Camilla Biström och Evelina Sjöstedt, NORD Bolagstjänst.

Projektgruppen bestod av Elin Hallstensson, projektledare, Andreas Söderlund, AD och Markus Hasselryd, webbutvecklare.

Föregående
A web that directly captures the right customer?
Nästa
NORD Company Service