Förstklassig pappersprodukt summerar framgångar på marknaden för digital utveckling

När det globala bolaget IAR Systems sammanfattar sitt bästa år någonsin i en årsredovisning har Frosting uppdraget att hitta ett nytt uttryck. Jätteroligt uppdrag tycker vi. Särskilt glädjande är det att ett företag som rör sig i en vardag med fokus på digital utveckling och marknaden för Internet of Things väljer att satsa på en riktigt fin och förstklassig trycksak.

Vill du veta mer om projekten, kontakta projektledare Jonas Nilsson på telefon 060-66 99 47 eller mail jonas@frosting.se.
 

Boostar årsredovisningen med schysst form

Med 165 anställda på tio kontor över tre kontinenter förser IAR Systems många av världens största bolag med digital teknik som möjliggör produktionen av nutida produkter och framtida innovationer. När IAR ville ge årsredovisningen en kreativ boost och hitta ett formspråk som speglar en internationell verksamhet som briljerar inom den digitala utvecklingen fick Frosting uppdraget.

Formgivningen har fått en boost med ett nytt modernt uttryck inom ramen för IARs befintliga grafiska profil. Ett nytt bildspråk med miljöer och människor ur IAR Systems globala organisation kommunicerar en stabil samarbetspartner, ekonomisk tyngd och passion för teknik. Tonaliteten har fått ett varmt uttryck och motiven är verksamhetsnära med medarbetare i fokus.

Vill du jobba med oss?

Kontakta oss