Hassela Ski Resort tar ut svängarna för att nå nya höjder.

Hassela Ski Resort ville lyfta säsongens magasin till nya nivåer för att bättre matcha skidanläggningen med Hälsinglands högsta fallhöjd. Frosting fick uppdraget att förhöja intrycket med artiklar och formgivning som tar ut svängarna ordentligt.

Jonas Nilsson
Vill du veta mer om projekten, kontakta projektledare Jonas Nilsson på telefon 060-66 99 47 eller mail jonas@frosting.se.
 

Perfekt pistat för andra säsongen

En inbjudande trycksak som lockar fler att upptäcka anläggningens genuina atmosfär, avslappnade stämning och personliga service. Magasinet, som är ett komplement till Hasselas övriga marknadsföring, förmedlar alpina möjligheter och familjära fördelar. Nyckelpersoner gläntar på kulisserna och bjuder även på tillbakablickar i historien.

Genom att starta från grunden och skapa ett språkligt manér i en bank av texter som ringar in hela verksamheten med ett personligt och kundnära uttrycksätt, har Hassela Ski Resort även lagt en värdefull grund för sin fortsatta kommunikation. Nu är allt pistat och färdigspårat för kommande kommunikativa säsonger.

Vill du jobba med oss?

Kontakta oss