Jubileumsmagasin av ädel valör hyllar hundra energiska år.

Härjeåns Kraft drev fram elektrifieringen av Härjedalen i en utmanande tid och har de senaste hundra åren legat kvar i framkant på en energimarknad som raskt rört sig framåt. För att uppmärksamma ett hedervärt jubileum fick Frosting i uppdrag att ta fram en jubileumsskrift med exklusiv kopparglans och ett historiskt innehåll.

Jonas Nilsson
Vill du veta mer om projekten, kontakta projektledare Jonas Nilsson på telefon 060-66 99 47 eller mail jonas@frosting.se.
 

Historisk formgivning guidar genom stabilitet och stormar.

Idag är Härjeåns en stabil hundraåring med en ungdomlig energi som bokstavligen smittar en hel bygd. Med avstamp i dagens moderna kraftkoncern som fokuserar på hållbar energiproduktion och pålitlig kommunikation, tar magasinet med läsaren på en resa genom svensk industrihistoria från en ekonomiskt svår krigstid via ett blomstrande 1950-tal och en digital revolution fram till en nuvarande verklighet där el och internet är själva livspulsen i samhället. Historiska bilder ur arkiven ligger till grund för formgivningen som speglar en stadig utveckling, även genom stormiga tider. Ha den äran på hundraårsdagen, Härjeåns!

 

Vill du jobba med oss?

Kontakta oss