DSTN Sundsvall inspirerar till besök och nya möten.

Läs magasinet här!

Med stor räckvidd, stilren formgivning och modern känsla utgör DSTN Sundsvall en naturlig scen för möten och upplevelser i en av Sveriges mest intressanta regioner. Magasinet passar oavsett om du helst väljer att träffas och umgås kring musik, mat, event, sport, shopping, kultur, konserter, upplevelser eller något helt annat.

Genom att sträva efter en exklusiv känsla i allt från papper, bindning och formgivning till det redaktionella innehållet skapar Frosting ett destinationsmagasin med hög kvalitet. I samverkan med skickliga fotografer förmedlar vi bilden av en region som är mycket intressant för den som uppskattar evenemang, gillar upplevelser, naturens lugn, vill njuta av livets goda eller bara underhållas av god läsning. Magasinet fokuserar på bredd och på besökarupplevelser i ett smakfullt samspel mellan artiklar där läsvärde prioriteras högt och relevanta annonser.

Stor spridning

DSTN Sundsvall finns att hämta i butiker, restauranger, turistbyråer, hotell samt på många andra strategiska och offentliga platser i hela regionen Sundsvall, Timrå och Ånge. Utöver detta skickas magasinet även ut till återkommande gäster, större företag och organisationer runt om i hela landet. Riktade leveranser skickas också till olika föreningar och vip-listor.

Annonsering

Att annonsera i DSTN Sundsvall är mycket fördelaktigt. Inte bara för dess stora upplaga och spridning utan även för den långa och aktiva livslängd magasinet har. Magasinet är också en utmärkt produkt för att exponera ditt varumärke i en exklusiv miljö.

DSTN Sundsvall utges två gånger per år i form av ett stort vår- och sommarnummer som kompletteras med utgåvor på olika språk med samma fokus samt ett vinternummer.

Är du nyfiken, vill ge oss tips eller bara höra våra tankar om magasinet? Välkommen att höra av dig till oss på redaktionen på 060-66 99 44 eller hej@frosting.se

Vill du veta mer om projektet, kontakta Håkan Björnström060-66 99 44 eller mail hakan@frosting.se.

Vill du jobba med oss?

Kontakta oss