Stöd för dig som skapar tillväxt

När du bidrar till hållbar tillväxt genom att utveckla ditt företag i Västernorrland, vill regionen stötta dig. Därför kan du få ett så kallat utvecklingsstöd på upp till 50 procent av din investeringskostnad. Inom marknadsföring kan du exempelvis få delfinansiering för en första webbplats, grafisk formgivning, medverkan på mässa med ny produkt eller tjänst, en annonseringsinsats som löper över tre månader och manualer för det du säljer.

Allt detta kan vi hjälpa dig med. Hör av dig så resonerar vi kring dina möjligheter och räknar på en offert som du ska skicka med i din ansökan.

Krav, förutsättningar och möjligheter

Några grundkrav från regionen är att ditt bolag har sin bas i Västernorrland, har förutsättningar att nå långsiktig lönsamhet och producerar eller förädlar egen produkt eller tjänst.

Hos Region Västernorrland  hittar du alla grundkrav och viktiga förutsättningar som gäller. Här finns även länk till e-tjänsten där du sedan lämnar din ansökan.

Vi på Frosting kan hjälpa dig med lösningar inom exempelvis:

Strategisk rådgivning

Marknadsföring i upp till tre månader kan beviljas utvecklingsstöd. För att du ska få maximal utdelning av insatsen kan vi hjälpa dig med att analysera ditt nuläge och föreslå effektiva marknadsföringsval som leder dig i riktning mot just ditt företags mål.

Webbutveckling

Om du vill skapa en första webbplats eller göra väsentliga funktionsändringar av din befintliga, kan du ha rätt till utvecklingsstöd. Vi kan hjälpa till med allt från vidareutveckling av en redan existerande webb till en helt ny, användarvänlig webb som passar ditt företags behov.

Textarbete

Manualer, instruktioner och beskrivningar av dina produkter eller tjänster kan bli beviljade utvecklingsstöd. Våra två skribenter har stor vana av alla typer av texter och kan förädla befintligt underlag eller utveckla nytt i samarbete med dig. Våra skribenter är också behjälpliga inom andra stödberättigade områden, som textinnehåll till webbplats och annan marknadsföring.

Grafisk design

Investeringar i grafisk layout och design kan beviljas utvecklingsstöd. Hos våra tre art directors finns bred kompetens inom all typ av grafisk formgivning. De arbetar med exempelvis logotyper, grafiska manualer, bildmanér, illustrationer och andra grafiska element.

Event

Om du ska ställa ut på en mässa för första gången, visa upp en ny produkt eller representera en ny bransch kan du beviljas stöd. Frosting arbetar med allt från helhetsansvar över event till att stötta kunder inom olika branscher med design av monter och komplett produktion av trycksaker.

Elin Hallstensson

Projektledare
Mejla mig 070-091 50 68

Annelie Thorsell

Projektledare
Mejla mig 070-761 45 64

Jonas Nilsson

Vd
Mejla mig 070-624 11 95